var poptinAfterPageLoad = 'true';
 

#Albania Anxhela Peristeri-Karma Lyrics & Translation


 

Karma


Zoti nuk ma fal

God won't forgive me this!


Jeta si në përrallë më kish llastuar

Life like in fairytales had spoiled me

Lart në qiell si një yll jetoja unë

High in the sky like I star I was living (life)

Qeshja si e marrë kur ti rënkoje

I was laughing like crazy when you were sobbing

E pashpirt, vetëm veten doja shumë

Heartless, I was in love with myself


Zoti nuk ma fal

God won't forgive me this

Bota mbi mua ra

The world fell on me

Më ike ti, më ikën miqtë

You left me, my friends left me

As dritë nuk kam

There's not even light


Zoti nuk ma fal

God won't forgive me this

T'thirra por sot nuk kam

I called you, but I don't have a voice

Lotët mbledhur në dorë

The tears gathered in (my) hand

Të ndryshkur janë

Rusted they are


Se të kërkoja nëpër zemra bosh

Because I was looking for you in empty hearts

Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh

And I could understand nothing entices me

E vetme jam

Alone I am

Po, e vetme jam

Yes, alone I am


Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë

When I was sobbing, you were laughing like crazy

E meritoja unë tërhiqem zvarrë

I deserved it to crawl

Fajtore jam

Guilty I am

Po, fajtore jam

Yes, guilty I am

Written By
Olti Curri
Composer
Kledi Bahiti
 
 

0 comments