var poptinAfterPageLoad = 'true';
 

Anxhela Peristeri revamped her "Karma" for Eurovision 2021


 

Anxhela Peristeri who is the winner of Festivali i Kenges 2021 with her Karma, had her ticket for Rotterdam to represent Albania in Eurovision 2021.


Today she shared his revamped final song for Eurovision 2021 "Karma"

You can listen revamped song of Karma below;


 

Anxhela Peristeri Karma Lyrics & Translation


Zoti nuk ma fal!

God won't forgive me for this

Jeta si në përrallë më kish llastuar Lart në qiell si një yll jetoja unë Qeshja si e marrë kur ti rënkoje E pashpirt, vetëm veten doja shumë


Life like in fairytales had spoiled me

High in the sky like a star I was living

I was laughing like crazy when you were sobbing

Heartless, I only loved myself

Zoti nuk ma fal Bota mbi mua ra Më ike ti, më ikën miqtë As dritë nuk ka


God won't forgive me for this

The world fell on me

You left me, my friends left me

There's not even light

Zoti nuk ma fal T'thirra por zë nuk kam Lotët mbledhur në dorë Të ndryshkur janë

God won't forgive me for this

I called you, but I don't have a choice

The tears gathered in my hand

Rusted they are


Se të kërkoja nëpër zemra bosh Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh E vetme jam Po, e vetme jam


Because I was looking for you in empty hearts

And I could understand nothing entices me

Alone I am

Yes, alone I am

Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë E meritoja unë të hiqem zvarrë Fajtore jam Po, fajtore jam


When I was sobbing, you were laughing like crazy

I deserved to be dragged away

Guilty I am

Yes, guilty I am

Zoti nuk ma fal Bota mbi mua ra Më ike ti, më ikën miqtë As dritë nuk kam


God won't forgive me for this)

The world fell on me

(You left me) My friends left me

There's not even light

Zoti nuk ma fal T'thirra por zë nuk kam Lotët mbledhur në dorë Të ndryshkur janë


God won't forgive me for this

I called you, but I don't have a choice

The tears gathered in my hand

Rusted they are

 

0 comments