var poptinAfterPageLoad = 'true';
 

Ronela Hajati wins 60th Festivali i Kenges and will represent Albania at Eurovision 2022 with Sekret


 

Ronela Hajati will represent Albania at Eurovision 2022 with her song "Sekret" after winning the Albanian national selection, Festivali i Këngës #60


The winner was determined by a jury featuring Festivali i Këngës 2020 winner and Albania’s 2021 Eurovision representative Anxhela Peristeri, along with Agim Doçi, Anxhela Faber, Osman Mula, Rozana Radi, Olsa Toqi and Olti Curri.


Here are the final results of 60th Festivali I Kenges:

Place​

Song

1

Ronela Hajati - Sekret

2

Alban Ramosaj - Theje

3

Eldis Arrnjeti - RefuzojRonela Hajati - Sekret Lyrics


Hej, a i kujton ato netë? Mbetën vetëm sekret Hej, a i kujton ato netë? Mbetën vetëm sekret Hej, a i kujton ato netë? Mbetën vetëm sekret

Ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej

Po vjen djali nga malet Dhe tek unë sot do falet Nuk e di a do ndalet Hajde t'i, hajde t'i falim mëkatet Për këtë vajzën do vije Dhe krejt botën ta lije Unë jam diell nuk jam hije Ti i je i imi, djalë prej Shqipërie

Hej, a i kujton ato netë? Mbetën vetëm sekret Baby shija jote, shijes sime Peng i ka mbet Hej, a i kujton ato netë? Nuk janë më një sekret Por unë nuk e di, nuk e di Si kam me u ndi

Nuk e di, si për tjetrën m'ke lon Edhe sot un po du me ta thon Edhe një, edhe ty Unë, ty, tre, ta marrsha (Ta marrsha, ta marrsha) (Ta marrsha, ta marrsha) (Ta marrsha, ta marrsha) (Ta marrsha, ta marrsha)

Ma ke bo jetën si lojna, avion Ma ka lon, ma ka lon Nuk di nji tjetër, se pishmon Ma ka lon, ma ka lon

Hej, a i kujton ato netë? Mbetën vetëm sekret Baby shija jote, shijes sime Peng i ka mbet Hej, a i kujton ato netë? Nuk janë më një sekret Por unë nuk e di, nuk e di Si kam me u ndi

Nuk e di, si për tjetrën m'ke lon Edhe sot un po du me ta thon Edhe një, edhe ty Unë, ty, tre, ta marrsha (Ta marrsha, ta marrsha) (Ta marrsha, ta marrsha)

Ma kadalë, ma kadalë, ej Ma kadalë, ma kadalë, ej


https://lyricstranslate.com/tr/sekret-secret.html-0


0 comments